Ongeveer drie weken geleden ben ik mijn zonnebril verloren, dus ging ik op zoek naar een nieuwe. Ik draag van jongs af aan al Ray-Ban zonnebrillen, omdat deze het best bij mij passen en omdat ik de prijs/kwaliteit perfect vind. Dit model kostte mij maar 59 euro. Ik vind dat niet duur voor een bril die je lang kunt dragen. Ik hou zelf van die piloten look en daarom heb ik voor dit Aviator model gekozen. Ik heb voor dit precieze model gekozen, omdat ik de blauwe glazen mooi vind staan bij het zilveren front. Ik hou niet van te felle kleuren, want dan kun je je bril niet bij elk kledingstuk dragen en blauw met zilver is vrij neutraal. Het staat eigenlijk wel overal goed bij. 

Als ik door de bril kijk zie ik niet echt een groter verschil dan wanneer ik zonder bril ben. Het zicht wordt niet echt donkerder. Wel heb ik minder last van de zon. Als ik in de lucht kijk hoef ik mijn ogen niet meer dicht te knijpen. De duurzaamheid vind ik over het algemeen ideaal van Ray-Ban. Mijn vorige model had ik meer dan twee jaar. Ik heb deze bril bijna drie weken, maar heb hem al een keer laten vallen. Toch zit er geen krasje op en het glas is niet gebroken. Dat vind ik wel prettig, want het komt voor dat ik wat onhandig ben. 

Ondanks dat ik deze bril nog niet zo lang heb, heb ik er al verschillende complimenten over gekregen. Niet alleen van vrienden of bekenden, maar ook van vreemden. Zo was ik afgelopen weekend winkelen en vroeg een winkelmedewerker welk merk bril ik had en waar ik hem had gekocht. Blijkbaar heb ik een goede smaak. 

Ray-Ban Sale in Volle Gang. Bekijk nu alle Ray-Ban brillen Profiteer nu