Estelle Twisted Crop Top – Lila
Dit is echt een hele aparte top. De top heeft een gedraaide voorkant en dat maakt de top uniek om te zien. Daarnaast ben ik echt dol op lila kleuren dus ik hoefde niet lang te twijfelen over de aanschaf. Naast de mooie kleur en het unieke aspect vind ik de zachte stof bijzonder fijn. De top kan je dragen tijdens het sporten maar ook thuis misstaat deze top totaal niet. Bij het sporten draag ik vaak een lekker zittende legging of joggingbroek en het vormt een leuke combinatie. Ik ben 1,70m en heb een slank postuur, echter ik hou wel van een beetje ruime kleding. Ik ben voor maat medium gegaan en deze zit mij echt als gegoten.

Sandy Oversized T-Shirt – Zwart
Gedurende het actief bezig zijn vind ik het altijd prettig om gebruik te maken van ademende stoffen. Katoen is uiteraard een hele ademende stof. Ook is het een hele lekkere grote oversized shirt en dit heeft tot gevolg dat ik vrijelijk kan bewegen. De 3D letters geven een extra dimensie aan het geheel en ik krijg dan ook vaak de vraag waar de shirt vandaan komt!

Charlotte Hoodie – Beige
Nu het weer kouder wordt buiten ben ik op zoek gegaan naar een goed zittende en warme hoodie. Hoodies zijn erg handig want ze zitten vaak lekker en ze hebben een capuchon voor een stukje extra warmte. Ik ben een echte liefhebber van de zachtere kleuren. Deze beige hoodie heb ik snel binnen gekregen en ben echt verliefd geworden op dit kledingstuk. Heb zojuist ook een lila versie besteld en ben zeer benieuwd! Maat XS paste mij overigens perfect.

Stratford T-Shirt – Marineblauw
Vind het belangrijk om goed verzorgd voor de dag te komen. Stoere kleuren en dan met name donkere kleuren vind ik goed bij mij passen. Het is echt een prima shirt voor bijvoorbeeld zomerdagen maar ook in de gym weet de shirt te scoren. Als ik aan het sporten ben wil ik een shirt die niet klam of vervelend aan gaat voelen. Ook na een langere tijd sporten voel ik mij uitstekend in het shirtje. Ik heb 2 maatjes groter besteld dan op de foto. Ik ben van plan om de bijbehorende trainingsbroek te halen omdat ik dan een complete set in de kast heb hangen.

Classic Hoodie – Zwart
Ben de hoodie gelijk na de levering gaan passen en wat mij opviel was de goede kwaliteit van deze hoodie. Sterke stof, de bedrukking komt solide over en ziet er goed uit. Niet een bedrukking die er na een paar wasjes alweer af zal gaan. Tijdens een herfstdag draag ik de hoodie zonder jas als ik bijvoorbeeld een rondje ga hardlopen. Tot nu toe zeker geen klachten.

Fremont T-Shirt – Bordeauxrood/Zwart
Als je net als ik houdt van vechtsporten dan kan ik deze shirt zeker aanraden. De shirt voelt licht aan en ik kan op een snelle en soepele manier bewegen. De kleur bordeauxrood maakt het voor mij een erg warm en uitnodigend kledingstek en ik ben dan ook absoluut blij met mijn aankoop. De logos zijn ook mooi verwerkt in deze shirt vind ik.

Gorilla Wear Gym Hybrids – Zwart/Zwart
Lekkere schoenen die doen wat ze moeten doen! Ik heb schoenen gehad die na een tijdje pijnlijke voeten veroorzaakten. De ondersteuning in deze schoen is echt goed en dit in combinatie met een stoere look van de schoen. Kortom een schoen waar je echt uren op kan vertoeven en mee kan lopen.

Ray-Ban Sale in Volle Gang. Bekijk nu alle Ray-Ban brillen Profiteer nu