Met een zonnige zomer en een heerlijke strandvakantie in de aantocht, besloot ik vorige week om een mooie zonnebril te bestellen in de Ray-Ban sale. Een aantal vriendinnen van mij hebben een Ray-Ban en zij zijn altijd erg te spreken over de kwaliteit ervan, dus wilde ik ook graag een zonnebril hebben van dit merk. Na een uurtje rondstruinen op Faciato.nl, heb ik uiteindelijk een gave pilotenbril met roze glazen en rose gold montuur uitgekozen!

Stoer en vrouwelijk tegelijk

Het uitkiezen van een nieuwe zonnebril vond ik nogal lastig moet ik eerlijk zeggen. Enerzijds wilde ik namelijk een stoere bril hebben, maar anderzijds heb ik altijd iets vrouwelijks of meisjesachtig in mijn outfit verwerkt zitten en dat wil ik dan ook graag in een zonnebril hebben. Daarom is deze Ray-Ban aviator zonnebril met roze glazen echt perfect voor mij. Zo’n pilotenmodel is natuurlijk erg stoer, maar door de roze glazen en rose gold montuur is de bril tegelijkertijd vrouwelijk en trendy. Ik vind dit contrast echt superleuk, want mijn kledingstijl is ook een combinatie van stoer en vrouwelijk. De Ray-Ban zonnebril past echt bij al mijn outfits, of ik nu een wit zomerjurkje of een jeans en shirtje aan wil doen. Ik heb van verschillende mensen al complimentjes gehad over mijn bril en mijn moeder zei zelfs grappend “als jij een zonnebril was, dan was jij echt deze Ray-Ban!”. Ik ben dus enorm blij dat ik voor dit model gekozen heb, want hij past inderdaad erg goed bij me.

Goede kwaliteit

Verder wil ik het ook graag even over de kwaliteit van mijn nieuwe Ray-Ban hebben, want die is namelijk enorm goed! Ik ben het helemaal niet gewend om wat duurdere zonnebrillen te hebben, aangezien ik ze toch altijd kwijtraak of erop ga zitten. Sinds ik de Ray-Ban heb, merk ik echt een verschil met mijn goedkopere zonnebrillen en dus zal ik vanaf nu natuurlijk ook zuiniger en voorzichtiger doen! Ik merk bijvoorbeeld dat het montuur van goede kwaliteit metaal gemaakt is en dus wat zwaarder aanvoelt (maar ook weer niet zo zwaar dat de bril niet lekker op je hoofd zit). De glazen zijn daarnaast ook niet gemaakt van goedkoop plastic, maar van geslepen glas. Dit draagt natuurlijk ook bij aan een luxe gevoel en geeft de bril ook wat gewicht mee. Om mijn prachtige zonnebril te beschermen, kreeg ik er ook een handige Ray-Ban brillenhoes bij. Zo kan ik mijn zonnebril dus altijd meenemen in mijn handtas, zonder dat hij geplet wordt door andere dingen in mijn tas.

Deze review gaat over de Ray-Ban met modelnummer RB3689-9151AA-58

Ray-Ban Sale in Volle Gang. Bekijk nu alle Ray-Ban brillen Profiteer nu