Sinds ik vorig jaar mijn ogen heb laten laseren, zijn ze erg gevoelig voor licht geworden. Dit betekent dus ook dat ik erg vaak een zonnebril op moet als ik buiten ben. Daarom besloot ik laatst om mezelf te trakteren op een mooi exemplaar van Ray-Ban. Ik hoefde niet lang na te denken over welk model ik zou willen: sinds ik de film Risky Business heb gezien met Tom Cruise, leek de Wayfarer me een goede keuze!

Ik bestelde mijn Ray-Ban Wayfarer bij Faciato.nl, want hier hadden ze de kleurencombinatie die ik graag wilde hebben: groene glazen met een bruine tortoise-print montuur. Ik zat nog even te twijfelen tussen een bruin tortoise en een zwart montuur, maar koos toch voor de bruine tortoise-print omdat ik zwart toch net iets te hard in mijn gezicht vind staan. Ik heb de Wayfarer nu pas een aantal weekjes, maar heb hem tot nu toe echt iedere dag op gehad zodra ik de deur uit ga. De zonnebril kijkt erg fijn en houdt (zon)licht goed tegen, waardoor mijn ogen minder snel vermoeid raken. Ik hoef nu ook minder vaak mijn voorhoofd te fronsen en mijn ogen dicht te knijpen waardoor ik minder gauw hoofdpijn krijg. De zonnebril staat door de klassieke uitstraling en neutrale kleuren echt fantastisch met heel veel kleding. Ray-Ban is een wat duurder merk, dus ik ben erg zuinig met mijn zonnebril. Toch merk ik wel echt het verschil in de kwaliteit tussen mijn nieuwe Ray-Ban en de goedkopere zonnebrillen die ik hiervoor altijd droeg. Het montuur is namelijk erg stevig, maar ook lichtgewicht tegelijk. Ook glijdt hij niet de hele tijd zomaar van mijn neus af, zelfs niet als ik een bezwete neus heb. Ik ben dus erg te spreken over de kwaliteit van deze Ray-Ban. Verder is het montuur ook niet te groot of te klein voor mijn gezicht. Ik heb al veel complimentjes gehad over de Ray-Ban (ook van een vreemde laatst, toen ik in de trein zat!). Mijn vriend leent nu af en toe mijn zonnebril, want het model is unisex en we vinden allebei dat het hem ook erg goed staat. Ik ga hem wel zeggen dat hij binnenkort maar zijn eigen Ray-ban Wayfarer moet bestellen, want we gaan volgende maand op vakantie naar Zambia en dus zal ik de zonnebril zeker weten iedere dag dragen!

Ray-Ban Sale in Volle Gang. Bekijk nu alle Ray-Ban brillen Profiteer nu