Een product retourneren? Geen probleem! Binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling kan u uw aankoop retourneren. Het is echter wel handig dat wij van tevoren weten dat u iets wilt retourneren. Stuur een email naar retour@faciato.nl of gebruik onderstaand formulier om een retour door te geven.

Faciato.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Faciato.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Let op: retourneringskosten zijn voor rekening van de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Faciato.nl de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retour aanmelden

Vul hieronder uw order- en factuur nummer in, deze vindt u op de factuur. Daarna kunt u selecteren welke producten u wilt retourneren. Na bevestiging ontvangt u per e-mail de retour instructies.

Ray-Ban Sale in Volle Gang. Bekijk nu alle Ray-Ban brillen Profiteer nu